Edukacinė Ekskursija Pelėdžiukų Grupės Akimis

Mūsų darželio „Pelėdžiukų” grupė turėjo puikią progą aplankyti Medininkų pilį ir Levandų uostą – vietas, kurios, be abejonės, paliko ryškų įspūdį tiek mažiesiems, tiek suaugusiems.

Medininkų Pilyje vaikai turėjo galimybę pasijusti tarsi viduramžių riteriai ir princesės. Ekskursijos metu mūsų mažieji keliautojai sužinojo įdomių faktų apie pilį, jos istoriją ir gyvenimą viduramžiais. Vaikai ne tik klausėsi pasakojimų, bet ir dalyvavo interaktyviose veiklose, kurios padėjo geriau suvokti senovės laikus.

Levandų Uoste mūsų grupė buvo pasitikta kvapų ir spalvų harmonija. Ši vieta išties ypatinga ne tik dėl savo grožio, bet ir dėl įvairių pramogų, pritaikytų visoms amžiaus grupėms. Vaikai mėgavosi ne tik levandų laukais, bet ir dalyvavo edukacinėse veiklose, kurios supažindino juos su augalų auginimu ir levandų nauda. Suaugusiųjų dėmesį prikaustė levandų destilacijos procesas, o po to visi turėjome galimybę paragauti levandų arbatos ir netgi išsinešti namo levandų puokštes.

Rekomendacija: Levandų uostas – tai puiki vieta ne tik vaikų grupėms, bet ir suaugusiems ar mišrioms kompanijoms. Čia yra keletas skirtingų erdvių, pritaikytų įvairioms veikloms, tad kiekvienas ras kažką sau įdomaus. Tai vieta, kurioje galima ne tik smagiai praleisti laiką, bet ir atsipalaiduoti bei mėgautis gamtos teikiamu ramumu.

Dėkojame visiems dalyvavusiems ir padėjusiems organizuoti šią nuostabią išvyką. Jau laukiame kitų nuotykių!

Jums taip pat gali patikti